KRAGUJEVAC: Četvorici uhapšenih pritvor do 30 dana

Viši sud u Kragujevcu odredio je pritvor direktoru stranke "Zajedno za Šumadiju" Zlatku Miliću, funkcioneru stranke "Zajedno za Šumadiju" Nebojši Vasiljeviću, generalnom sekretaru FK Radnički Darku Stojanoviću i fudbalskom menadžeru Zoranu Pavloviću

  • 0

Direktoru stranke "Zajedno za Šumadiju" Zlatku Miliću, osumnjičenom za zloupotrebu službenog položaja, istražni sudija Višeg sudu u Kragujevcu danas je posle saslušanja odredio pritvor i doneo rešenje o pokretanju istrage, izjavila je predsednica tog suda Zorica Ðurić.

Ona je dodala da je Milić na saslušanju rekao "da ima visok pritisak i srčanu aritmiju" i da će zbog toga biti sproveden u bolnicu.

Milić se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja tako što je stranku "Zajedno za Šumadiju" oštetio za oko 18,5 miliona dinara.

Pored Milića, pritvor do 30 dana je određen i funkcioneru stranke "Zajedno za Šumadiju" Nebojši Vasiljeviću, koji je potpredsednik FK "Radnički", generalnom sekretare tog kluba Darku Stojanoviću i fudbalskom menadžeru Zoranu Pavloviću.

Oni se sumnjiče da su prilikom transfera fudbalera taj klub oštetili za oko pola miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA