Mihajlović: Rekonstrukcija "Srbijagasa" u januaru

Ministarka energetike tvrdi da četiri meseca nisu dovoljna da se neke stvari suštinski promene u funkcionisanju javnih preduzeća

  • 0

Tokom parlamentarne rasprave o izmenama Zakona o energetici, ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović najavila je da će u januaru biti predstavljen plan restrukturiranja Javnog preduzeća "Srbijagas".

- Ova Vlada funkiconiše četiri meseca, a to nije dovoljno da se neke stvari suštinski promene u funkcionisanju javnih preduzeća - rekla je Mihajlovićeva tokom rasprave u Skupštini Srbije o davanju garancija za zaduživanje Srbijagasa, Galenike i Jat-a, odgovarajući na oštre kritike opozicije.

Ona je rekla i da "jedva čeka" izveštaj Državne revizorske institucije o "Srbijagasu" i navela da će se tada više govoriti o tom preduzeću.

Raspravu o garancijama za zaduživanje javnih preduzeća i izmenama Zakona o energetici obeležili su žustra polemika, javljanje poslanika po povredi Poslovnika i brojne replike poslanika vladajuće većine i opozicije.

(Telegraf.rs / Izvor: Bizlife.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA