ŠALIO SE: Policajac planirao da otima, siluje, ubija, kuva i jede stotine žena! (FOTO)

Gilberto Vale iz Njujorka rekao je da su preteće poruke bile šala. Ono što ovom policajcu ne ide u prilog njegove odbrane su pronađeni dokumenti sa naslovom Kako oteti i skuvati žrtvu, kao i saveti kako saviti noge žrtve kada je stavljate u rernu

  • 2

Njujorški policajac Gilberto Vale uskoro će pred sudom dobiti priliku da objasni značenje hiljada poruka koje je u oktobru poslao saradnicama koje je navodno planirao da ubije a zatim skuva i pojede. Navodno je imao u planu da skuva oko 100 žena.

Na osnovu poruka koje su u oktobru nađene u njegovom kompjuteru, Vale je osumnjičen da je planirao ubistva i silovanje žena. Na popisu su i neke žene koje lično  poznaje a dve žene su se požalile policiji da ih je Vale pratio.

Slučaj je zgrozio SAD, a kako piše "Njujork post", Vale je preko svojih advokata zatražio podatke o dvadesetorici ljudi s kojima se dopisivao kako bi zajedno isplanirali svoju odbranu.

Neslužbeno se saznalo da će njegovi advokati pokušati da dokažu da su jezive poruke bile samo deo igre i razmene seksualnih maštarija koje Vale nije nameravo da ostvari.

Ipak, ono što ovom policajcu ne ide u prilog su pronađeni dokumenti sa naslovom  "Kako oteti i skuvati žrtvu - detaljan plan", kao i saveti kako saviti noge žrtve kada je stavljate u rernu. 

Suđenje Gilbertu  počinje za tri nedelje.

(I. D. / 24sata.hr / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA