SKANDAL U MUPU: Kandidat za direktora policije uhapšen zbog mita od 100 evra

Vladimir Lakićević, načelnik borske policije, uhapšen je kada su kod njega nađene obeležene novčanice koje je dobio od radnice poslastičarnice da je ne bi prijavio za neizdavanje računa

  • 12

Načelnik borske policije i kandidat za direktora policije Vladimir Lakićević uhapšen je zbog traženja mita od 100 evra, saznaje Telegraf!

Lakićević, koji je i šef odseka za strance, prilikom kupovine torte u jednoj poslastičarnici, nije dobio fiskalni račun, te je došao na ideju da uceni radnicu. Da je ne bi prijavio za neizdavanje računa, Lakićević joj je tražio mito od 100 evra. Radnica je, u dogovoru s policijom kojoj je sve prijavila, Lakićeviću dala obeležene novčanice. Kako saznajemo, nakon što ih je kandidat za direktora policije preuzeo, novčanice su pronađene u njegovom automobilu.

Lakićevića su oko 14 sati priveli pripadnici Unutrašnje kontrole, koji ga povodom ovog slučaja saslušavaju.

(G. S. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    8. januar 2013 | 18:55

    Banana republika

  • Brm

    8. januar 2013 | 19:49

    Takve ljude imamo, u svim državnim institucijama, sve to treba... Surovo kazniti za primer drugima, jertnije isto kad običan gradjanin počini kriv. Delo i kad neko od strane čuvara reda zakona i poretka počini isto, ovaj bi zažmureo i za ubistvo da mu se ponudi novac, i takav sutradan da bude policajac, hm..? A nije ni to čudno kad premijer i ministar policije prima koferče...ne sećam se za šta ali znam da je u pitanju... E zemljo jebem te ;-)

  • kralj

    8. januar 2013 | 19:37

    Au show,a iz koje je stranke lik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA