REPUBLIKA SRPSKA: 21 godina borbe za državnost i pravdu (FOTO)

Od kada je, na crkveni praznik, trećeg dana proslave pravoslavnog Božića, proglašena kao samostalna država, Srpska je suočena sa pritiscima, ali i osporavanjima njene državnosti i istorije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Provjereno

    18. januar 2013 | 20:18

    Zašto ne kazu da se predsjedniku i prvom vojniku (generalu) -Ratku Mladiću iste te Republike Srpske sudi u Haagu nakon 15 godina skrivanja , tadašnjem srbijanskom predsjeniku koji je i život okončao u Haagu , Biljani Plavšić koja je tokom 90-ih bila glavni zagovornik genocida nad Bošnjacima i Hrvatima , a koja je prije koju godinu priznala krivnju i potvrdila da je glavni krivac za rat u BiH vojska RS-a sa čelnim ljudima , i Republika Srbija , takođe sa pojedinim čelnim ljudima. Žalosno je što ovdje komentarišu neznalice i fanatici koji nemaju pojma o čemu govore , i koji su teret države , budžeta i koji bi ponovili isto ono što se desilo prije 20 godina . Žalosno je i to što će se Srbi , koji su svjesni onoga što se tada dogodilo sramiti zbog nečije prljave ambicije za proširenjem teritorija i bolesnih umova. Vi i dalje ne razumijete da su oni koje veličate glavni razlog vaše sramote. Ne vjerujte onome što mediji pišu , pogledajte svijet oko sebe. Pri tome mislim i na "Telegraf" za koji se nadam da će se više okrenuti ka temama o Srbiji i onome što se tiče Srbije. Nikada i nećemo živjeti bolje jer i dalje živimo u prošlosti . Veličate i Dodika , kao i Karadžića , a zbog njega i sličnih njemu živite kako živite. Pozdrav svim normalnim i pametim ljudima. Srećnan Božić i Pravoslavna Nova Godina svima onima koji slave.

  • Драган (Добој)

    09. januar 2013 | 15:15

    Република Српска је настала тако што је Српски народ препознао опасност која нам је пријетила од оних који су нам били комшије. Ми, обични грађани Срби, смо се латили оружја и штитили само оно што је наше. ВРС нигдје није водила оданзивни рат јер да јесте "Бошњака" сада не би било ни у Турској! Био сам припадник ВРС и одговорно тврдим да ВРС није правила злочине. Не кажем да злочина није били, злочина је било и чинили су их појединци на све три стране! РС је часно одбрањена Српска земља али су тренутно на власти људи који само причају а не раде ништа што је у интересу РС и нас Срба који у њој живимо.

  • Ime i Prezime

    09. januar 2013 | 14:02

    Zlo kako je nastalo tako ce i nestati , epizoda u vasoj tuznoj istoriji genocida , od velikog naroda postali ste zlocinci i pljaskasi i jos se nadate nezavisnosti ! Entitet u sklopu drzave i nista vise, dzaba pjenite !!!! Srecan Bozic pravoslavnim vjernicima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA