OPREZ: Muškarac drogira i pljačka po Timočkoj Krajini

Oštećeni su osobu za kojom je izdata poternica opisali kao muškarca starog oko 50 godina, visine oko 1,65 metra, sa belegom na obrazu

  • 0

Zaječarska policija upozorila je građane Timočke Krajine na povećanu opreznost zbog sumnje da nepoznati muškarac koji se lažno predstavlja ulazi u stanove, omamljuje stanare i pljačka imovinu.

Portparolka Policijske uprave u Zaječaru Sanja Dimitrijević potvrdila je da postoje prijave protiv muškarca koji se lažno predstavlja, ulazi u kuće, a potom omamljuje ukućane i krade njihovu imovinu.

- Upućujemo apel građanima da policiji prijave osobu za kojom se traga - rekla je portparolka policije.

Oštećeni su osobu za kojom je izdata poternica opisali kao muškarca starog oko 50 godina, visine oko 1,65 metra, sa belegom na obrazu.

Policija je pre dva dana saopštila da je porodica iz Zaječara prijavila nepoznatog muškarcae koji je ih je, predstavljajući se kao "posredni prijatelj", poslužio sokom i kafom sa sredstvom za omamljivanje, a potom ih opljačkao i silovao T. D. (32) obolelu od celebralne paralize.

Porodica silovane devojke tvrdi da se to dogodilo još 5. decembra, ali da policija nije ozbiljno shvatila prijavu za silovanje. Oni su kazali da je silovanje ustanovljeno tek nakon nedavnog ginekološkog pregleda T. D.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA