NOVO SILOVANJE: Indijku šestorica autobusom odvezla na udaljeno mesto i napastvovala

Kako je rekla u policiji, vozač nije hteo da stane na njenoj stanici iako ga je molila, već je samo produžio i odvezao je na neko udaljeno i izolovano mesto gde su je on i još petorica silovali celu noć. Sutradan, vozač ju je izbacio na stanici pored njenog sela

  • 2

Samo četiri nedelje nakon što je preminula Indijka koju su silovala šestorica muškaraca u autobusu dogodio se još jedan, skoro identični napad. Naime, šestorica muškaraca silovala su 29-godišnju Indijku u autobusu.

Kako je rekla u policiji, vozač nije hteo da stane na njenoj stanici iako ga je molila, već je samo produžio i odvezao je na neko udaljeno i izolovano mesto gde su je on i još petorica silovali celu noć. Sutradan, vozač ju je izbacio na stanici pored njenog sela. Kasnije taj dan, petorica muškaraca su uhapšena a za šestim se i dalje traga.

Policajac Radž Džit Sing rekao je da je 29-godišnja devojka bila jedini putnik u autobusu sa petoricom muškaraca.

Prvo silovanje u Indiji u autobusu, kada je bila u pitanju 23-godišnja studentkinja, izazvalo je proteste širom Indije i zahteve da se donesu stroge kazne za silovatelje.

Roditelji tragično preminule devojke zatražili su da se uvedu smrtne kazne za silovatelje.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    14. januar 2013 | 13:15

    Smrt silovateljima. I to u teskim mukama.

  • max

    14. januar 2013 | 19:02

    Najbolje da u kaznjavanje silovatelja uvedemo pedere kao izvrsitelje, i to na svakih sat vremena smena pedera, a osudjenik isti dok mu se b... Ne rascveta do brade!!!! Pa da vidimo koji ce mangup da siluje znajuci za ovu kaznu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA