ŠOKANTNO: Indijku silovalo šest muškaraca u gradskom prevozu! (FOTO)

Muškarci su devojci navodno prigovorili da je kasno uveče u gradu. Prijatelj je pokušao da je zaštiti, ali napadači su ga pretukli metalnom šipkom, nakon čega su devojku odvukli do zadnjeg sedišta i silovali je. Nakon maltretiranja momka i devojku izbacili su gole na ulicu

  • 3

Devojka iz Indije, studentkinja medicine (23), brutalno je napadnuta u autobusu u Nju Delhiju, gde su je silovala šestorica muškaraca!  Naime, kako je zabeleženo na snimku nadzorne kamere, devojka je sa prijateljem ušla u autobus na dobro osvetljenoj stranici kod šoping centra. Autobus nije pripadao javnom prevozu nego privatnoj kompaniji.

Šestorica muškaraca devojci su navodno prigovorili da je kasno uveče u gradu. Prijatelj je pokušao da je zaštiti, ali napadači su ga pretukli metalnom šipkom, nakon čega su devojku odvukli do zadnjeg sedišta i silovali je. Sve vreme autobus se vozio po gradu i prošao pokraj nekoliko policijskih patrola.

Nakon maltretiranja momka i devojku izbacili su gole na ulicu.

Mladić je zadobio povrede glave, a devojka je, uz to što je silovana, pretučena po stomaku i licu. Lekari kažu da je  devojka u teškom stanju, kao i da još nije van životne opasnosti. Njen prijatelj, koji je policiji opisao napadače, pušten je na kućno lečenje.

Grupno silovanje mlade indijske studentkinje dogodilo se prošle nedelje u glavnom gradu Indije. Brutalni zločin izazvao je šok i bes o kojem se naročito žestoko oglasio indijski parlament, uprkos tome što statistike pokazuju da sličnih slučajeva u indijskim metroima i autobusima često ima. Takođe, mnoge Indijke izašle su na ulice i protestima zatražile pravdu za sve silovane Indijke.

Zatražena je i izmena zakona koji bi po novom silovatelje kažnjavao smrću. Naime, od početka godine samo u Delhiju su prijavljena 582 slučaja silovanja i zločini nad ženama su česti.

Počinitelja je, objavila je juče policija, najverojatnije bilo šest, a zasad su uhapšena četvorica. Glavni optuženi je vozač autobusa Ram Sing, a drugooptuženi su njegov brat i dva prijatelja. Jedan od njih radi u teretani, a drugi je prodavac voća.

(I. D. / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA