DIREKTOR "ZAJEDNO ZA ŠUMADIJU": Policajci mi pretili tražeći da optužim Stevanovića

Zlatko Milić tvrdi da su mu, nakon privođenja, pojedini policajci pretili zatvorom i navodili ga da prizna da je novac delio sa gradonačelnikom Kragujevca

  • 0

Direktor stranke "Zajedno za Šumadiju" Zlatko Milić izjavio je da su mu, nakon privođenja, pojedini policajci u Kragujevcu pretili zatvorom i navodili ga da prizna da je novac delio sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem, sugerišući mu tokom ispitivanja da će ako bude "lepo sarađivao i pričao, do podne biti kod kuće".

Milić je bio uhapšen zbog optužbi da je zloupotrebom položaja oštetio partiju za 185.000 evra, a pre 15 dana pušten je iz pritvora da se brani sa slobode. Kako je izjavio, nad njim je vršen pritisak pretnjom da će ići u zatvor, pa u Specijalni sud i specijalno tužilaštvo:

- Neću da ostanem miran posle svega. Sigurno ćemo posle završetka procesa podneti prijave zbog nezakonitog hapšenja, lažnog prijavljivanja i prikrivanja krivičnog dela od strane pripadnika policijske uprave u Kragujevcu - rekao je Milić dodavši da je doživeo i medijsku satanizaciju pošto je bio "glavna zvezda dana" sa potpredsednikom stranke Nebojšom Vasiljevićem, koji je istog dana uhapšen zbog sumnje da je kao funkcioner uprave FK Radnički oštetio taj klub za pola miliona evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA