ŠARIĆ: Miša Banana bio šef klana, plaćao političare svih stranaka!

Odbegli narko bos poslao je, preko posrednika, poruku vlastima u Srbiji u kojoj za svog šefa označava Rodoljuba Radulovića i tvrdi da ima dokaze o primopredaji para sa domaćim političarima

  • 3

Narko bos Darko Šarić poslao je, preko posrednika, poruku srpskim vlastima u kojoj otkriva ko je bio pravi šef najvećeg narko klana i koji političari su bili na njihovom platnom spisku!

Šarić, kako prenosi "Informer", kao pravog šefa mafije označava Rodoljuba Radulovića, poznatijeg kao Miša Banana. Radulović se od 2009. nalazi u bekstvu i poslednji put je viđen u Urugvaju. Takođe, Šarić u svojoj poruci navodi da je njegov klan imao svoje ljude u svim političkim strankama u Srbiji!

Prema navodima iz Šarićeve poruke, Radulović je osmislio čitav biznis prebacivanja desetina tona droge iz Južne Amerike u Evropu.

- Šarić tvrdi da ga je u veliki posao s južnoameričkim narko-klanovima uveo Miša Banana, koji je zvanično bio jedan od najvećih trgovaca južnim voćem i u jednom trenutku čak imao dva prekookeanska broda - tvrdi izvor lista.

Šarić navodi, prema rečima izvora, da je sve vreme uputsva i naređenja primao od Radulovića. Takođe, sasvim je interesantno što pljevaljski narko-bos tvrdi da mu je Radulović omogućio prve kontakte i veze u vrhu političkih stranka u Srbiji.

- Šarić navodi da je njegov klan od 2004. do sredine 2009. plaćao uticajne političare u svim srpskim strankama i obećava da će. u zamenu za status svedoka saradnika, dati vlastima imena svih političara i konkretne dokaze o primopredaji para - navod izvor.

Inače, Miša Banana je malo poznat srpskoj javnosti. U stručnim krugovima važi za "kontraverznog biznismena" s dobrim političkim i tajkunskim vezama. Sve do proleća prošle godine niko nije mogao da nasluti da se Radulović bavi narko trafikingom. Međutim, američka DEA ga je aprila 2012. označila kao jednog od šefova balkanske narko-mafije?!

Radulović je u beogradskim džet-set krugovima bio poznat i kao višegodišnji dečko pevačice Ane Nikolić, u čiju karijeru je navodno uložio milione evra.

Ako bi srpsko tužilaštvo prihvatilo tvrdnju da je Radulović bio pravi šef narko-mafije, Šarić bi mogao da dobije status svedoka saradnika. Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević prošlog vikenda je rekao da bi Šarić pre dobijanja povlašćenog statusa morao da dokaže da je iznad sebe imao šefove i organizatore od kojih je primao naređenja.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magda

    16. januar 2013 | 08:57

    ova prica vec deluje logicno. Saric sa njegovom facom deluje kao neki razbijac koga treba svi da se plase a ne neko ko se razume u biznis. Za ovim raspisati momentalno poternicu. A zivo me zanima i ta lista politicara. Bice cirkusa narednih dana.

  • djape071

    16. januar 2013 | 11:43

    Što bi rekao džoni štulić: "patuljci sa naslovnih strana"

  • Mica

    16. januar 2013 | 23:34

    "Svadba Safeta Kalica" tamo su svi narkobosovi povezani sa drzavom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA