SUP Čačak: Uradili smo sve što smo mogli za Trifunovića

U saopštenju povodom jučerašnjeg upada bombaša u SUP Čukarica, čačanska policija opisala je pljačku koja se u njegovoj kući dogodila pre godinu dana, i objasnila kako je tekao istražni postupak

  • 0

Tri nepoznate osobe opljačkale su 7. februara prošle godine porodičnu kuću Vladimira Trifunovića (50) iz Guče, saopštila je policijska uprava u Čačku. U saopštenju povodom jučerašnjeg upada Trifunovića u Policijsku stanicu Čukarica, čačanski SUP dodao je da  čini sve kako bi izvršioci ovog teškog krivičnog dela bili identifikovani.

Policijska uprava u Čačku navodi da je Trifunović prilikom upada nepoznatih lica u njegovu kuću povređen i da je zatražio lekarsku pomoć u bolnici u Guči. Prema navodima oštećenog Trifunovića, iz njegove kuće tada je ukraden novčanik u kome se nalazilo oko 5.600 evra i 3.500 dinara.

Nakon kriminalističko-tehničkih pregleda, uzimanja izjava i poligrafskih ispitivanja nekoliko lica Višem javnom tužilaštvu u Čačku podneta je krivična prijava protiv nepoznatih počinilaca krivičnog dela razbojništva. Dostavljen je izveštaj Osnovnom tužilaštvu.

Postupajući po prijavi Vladimira Trifunovića, da su se posle razbojništva nepoznata lica šetala u blizini njegove kuće, policija je u narednih nekoliko meseci stalno osmatrala okolni prostor, o čemu je takođe načinjen izveštaj.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA