STRAVIČNO: Primoravali ćerku (9) da jede izmet i pije urin - verovali da je veštica!

Devojčicu su roditelji vezivali lancima u podrumu i na smenu je tukli, a bilo je i situacija kada su joj u usta stavljali metalne šipke i puštali struju iz akumulatora za automobil

  • 2

STRAVA U ŠVEDSKOJ! Roditelji devetogodišnje devojčice, za koju su verovali da je "veštica", držali su je mesecima u podrumu i primoravali je da jede svoj izmet i pije urin kako bi isterala "zle duhove iz sebe". Užasna tragedija dogodila se 2007. godine, ali je devojčica tek nedavno progovorila o tome.

Prema optužnici, majka i otac su devojku premlaćivali toliko da je devojčica gubila svest dok su oni pokušavali da isteraju zle duhove. Takođe, vezivali su je lancima u podrumu i na smenu je tukli, a bilo je i situacija kada su joj u usta stavljali metalne šipke i puštali struju iz akumulatora za automobil.

Danas roditelji demantuju ove tvrdnje, ali i dalje veruju da je njihova devojčica veštica. Tokom godina maltretiranja, devojčica je imala dosta preloma ruku i nogu, a jetra i bubrezi joj jedva rade.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzzz

    20. januar 2013 | 09:51

    A srpskom paru oduzeli decu zbog sukoba sa vaspitacicom. Bolje da gledaju kakav im je narod. Bagra za streljanje

  • igor

    20. januar 2013 | 08:39

    Strašno kakvi ludaci postoje , sada treba njih hraniti pa na el. stolicu. U toj evropskoj uniji ima takvih retarda ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA