HRVAT GO U KATEDRALI: Za seks! Seks u škole!

Mladić koji je go utrčao u zagrebačku katedralu ima oko 25 godina. Čuvari su nekoliko minuta trčali za njim dok ga nisu uhvatili

  • 11

Usred rasprave o zdravstvenom vaspitanju u Hrvatskoj, u javnost je procurela vest da je poslednjeg dana 2012. godine, u zagrebačku katedralu ušao potpuno go muškarac vičući: "Seks u škole!"

Incident se desio ujutru, oko 10.30 sati, kada se u crkvi nalazilo malo vernika i grupa turista.

- Mladić koji je utrčao ima oko 25 godina, fizički je jak i ima kratku tamnu kosu. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da neko trči go katedralom. Nekoliko minuta čuvari su trčali za njim, a onda su ga uhvatili. Međutim, on se otimao, pa je čuvarima pomogao policajac. Zamolili su mladića da se smiri, što je on odbio i povikao: "Zovi kardinala!" Časne sestre su istrčale i povikale na turiste da ne snimaju prestupnika i da je on sotona - prenosi "Jutarnji list" svedočenje Nikole, koji se tamo zatekao.

Svedok Nikola pretpostavlja da se muškarac zalaže za uvođenje zdravstvenog vaspitanja, jer je vikao "Za seks! Seks u škole!"

Iz zagrebačke Policijske uprave nije potvrđeno da li je protiv golog trkača podnesena prekršajna prijava ili je upućen na psihijatriju.

(M. R. / Izvor: Jutarnji list.hr / Foto: Wikipedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SveTac

    20. januar 2013 | 15:37

    he he sestre videle dobru.batinu pa odma sotona :)

  • Rafael Vitez Boban

    20. januar 2013 | 15:50

    Legenda...

  • sasa

    20. januar 2013 | 17:01

    Šta je šta se bune trebo je da napravi i koncert pustite čovjeka na slobodu i on ima pravo da javno pokaže svoje mišljenje mislili ste da to se može samo desiti u Rusiji a sad kod njih u šugavoj njihovoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA