NAJVESELIJA ŽURKA U SRBIJI: Telegraf proslavio prvi rođendan (FOTO)

Na rođendanski tulum našeg portala, koji je trajao do ranih jutarnjih sati, došli su svi koji nešto znače na estradnoj, političkoj i sportskoj sceni Srbije. Hvala njima što su bili, hvala vama što nas čitate!

  • 6

ŽURKA, ŽURKA, ŽURKA! Srpsko medijsko onlajn čudo Telegraf, povodom svog prvog rođendana, sinoć je u zgradi "Komtrejda" priredio slavlje za pamćenje.

Društvo su nam pravile mnoge javne ličnosti iz sveta politike, estrade i sporta, a čitav državni vrh čestitao je rođenadan vašem i našem Telegrafu, najbrže rastućem portalu u Jugoistočnoj Evropi!

Da budemo raspevani, pobrinule su se finalistkinje "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, kao i Vlado Georgiev i Marko Đurovski.

Da budemo najlepši, omogućila je mis Telegrafa − Aleksandre Doknić, zvanična mis Srbije za prošlu godinu.

Da budemo u sportskom duhu konkurentni, potvrdio nam je dolazak najvećeg srpskog fudbalera svih vremena i prvog čoveka Zvezde Dragana Džajića, kao i generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije i desne ruke Vlada Divca, Đorđa Višackog, odnosno Slobodana Brankovića, generalnog sekretara Atletskog saveza Srbije.

Da budemo poslovni i da se čuje za nas - tu su bili Branko Radujko i Srđan Šaper.

Da budemo fit - za to je, kao i uvek, bio zadužen Dr Filgud.

Da znamo da budemo dobri i s njima, iako nemaju popust kod nas, potvrdile su iskrene čestitke i najbolje želje trojice ključnih ljudi u Srbiji - predsednika Tomislava Nikolića, premijera Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića. Bili su tu i ministar Rasim Ljajić, predsednik Administativnog odbora u Skupštini Zoran Babić, prvi čovek opštine Novi Beograd i visoki funkcioner DS Aleksandar Šapić, poslanik SNS Dragan Šormaz.

Konačno, da znamo da pravimo najbolji tulum do jutra, pomogao nam je Toma sa svojim "Blek pantersima", koji je atmosferu doveo do usijanja. Pre njega za to je bio zadužen maestralni "Blah Blah bend".

Tortu su presekli vlasnik Telegrafa Veselin Jevrosimović, direktor našeg portala Pavle Savović i glavni i odgovornik urednik Aleksandar Jovanović.

I vi se i dalje pitate kako je bilo? Pogledajte u galeriji ispod!

Čitamo se i dalje!

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA LEVIC

    22. januar 2013 | 14:13

    VASOJ REDAKCIJI CESTITAM RODJENDAN I ZELIM DA JOS DUGO IMATE RAZLOGA ZA PONOS.VIP ZVANICE JESU BITNE JER TAKO MORA.OVOM PRILIKOM CESTITAM VAM NA SVAKOM CITAOCU KOJI NIJE NI MOCAN,NI BOGAT,NI UTICAJAN,NI NA VLASTI VEC KOJI JE RADO CITAO VASE VESTI STRASNE I OZBILJNE RAZBLAZENE NECIM LAKIM DA SE LAKSE GUTA.HVALA I STO STE JEDINI U SRBIJI IMALI HRABROSTI DA OBJAVITE KOMENTARE OD KOJIH SU ZAZIRALI "HRABRI" PROFESIONALCI IZ DALEKO MOCNIJIH I POZNATIJIH REDAKCIJA.BOG DEFINITIVNO NE VOLI KUKAVICE,I JA VERUJEM DA CE SVAKO OD VAS PONAOSOB BITI I LICNO JAKO SRECAN I OSTVAREN.

  • pedja

    22. januar 2013 | 14:18

    Zanimljivo drustvo!?

  • zli gli

    22. januar 2013 | 23:24

    cestitke...sve sto vredi na estradnoj sceni bilo je na rodjendanu, ukupno vam njih 10! dosta. a vidim novinarsku ekipu cine oni koji ne rade vise ni u jednoj novini, nadjen novi put za "nezvanicno novinarstvo"...ziveli jos 100 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA