Tuča Roma u GSP-u, prebijeni hip-hoperi!

Grupa od 10 Roma vraćala se sinoć gradskim prevozom iz zgrade "Bigza", gde su imali probe svoje hip-hop grupe, kada ih je, prema tvrdnjama članova grupe, na stanici kod Centra "Sava" napala grupa od dvadesetak mladića koja je upala u autobus. Na lice mesta je došla i policija, četiri mladića su bila zbrinuta u Urgentnom centru

  • 5

Sinoć oko osam sati kod Centra "Sava" desio se incident kada je grupa od 20-ak mladića ušla u autobusu GSP-a i pretukla četvoricu romskih mladića.

Grupa od 10 Roma vraćala se sinoć gradskim prevozom iz zgrade "Bigza", gde su imali probe svoje hip-hop grupe, kada ih je, prema tvrdnjama članova grupe, na stanici kod Centra "Sava" napala grupa od dvadesetak mladića koja je upala u autobus. Na lice mesta je došla i policija, četiri mladića su bila zbrinuta u Urgentnom centru.

Pretučeni mladići kažu da niko od putnika u autobusu nije hteo da im pomogne, osim vozača koji je intervenisao, jer su napadači razbili staklo.

Policija je sinoć na licu mesta uzela izjave od prebijenih i poslala ih u Urgentni centar, gde su im konstatovane povrede od prebijanja. Povređeni su kako saznajemo jutros otišli u policiju kako bi podneli krivične prijave protiv napadača.

Prema nezvaničnim informacijama, i napadači su Romi.

(I. M. / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • krempita

    26. januar 2013 | 19:34

    @Dani Po tvom komentaru se vrlo lako može zaključiti da nemaš ni osnovnu školu, Jer Je Ružno Da Svaku Reč Pocinješ Velikim Slovom.

  • woolf

    26. januar 2013 | 18:12

    i napadaci su romi koga folirate bre to su huligani koji su roditelji tako vaspitali da mrze ove neduzne rome

  • Dani

    26. januar 2013 | 16:51

    Maa Daa NApadacii Su ,, Romi'' Na Sta Sve Nece Spasti Ova Srbia

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA