MEKSIKO: Verska sekta uvodila žene u seksualno ropstvo!

Sekta "Branioci Hrista" navodno je birala žene za polne odnose sa španskim muškarcem koji je tvrdio da je reinkarnacija Hrista

  • 1

Meksički zvaničnici su rasturili bizarnu sektu koja je, navodno, uvodila u seksualno ropstvo svoje sledbenike na granci sa SAD, objavile su vlasti.

Sekta "Branioci Hrista" navodno je birala žene za polne odnose sa španskim muškarcem koji je tvrdio da je reinkarnacija Hrista, prenela je danas agencija AP.

Sledbenici su bili primoravani na prinudan rad ili seksualne usluge, uključujući prostituciju, saopštili su branioci žrtava, koji su naveli da su pre više od godinu dana podneli žalbu protiv te sekte.

Savezna policija, agenti meksičkog Nacionalnog instituta za imigraciju i tužioci pretresli su ranije ove sedmice jednu od kuća u blizini mesta Nuevo Laredo, preko granice naspram grada Laredo (Teksas), i pronašli su članove sekte, uključujući decu, koji žive u prljavštini.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA