UHVATITE LOPOVA: Pogledajte krađu psa usred bela dana (FOTO) (VIDEO)

Novosađanka Ljiljana Koplić u zamenu za vrednu nagradu, preko Fejsbuka i Jutjuba, na koji je postavila snimak krađe svoga psa, apelovala na ljude dobre volje da se uključe u potragu za njenim ljubimcem, ženkom mopsa starom tri i po godine, koja se odaziva na ime Mimi

  • 10

Kako stvari stoje u Srbiji, kada policija i detektivske agencije neće da vam pomognu da pronađete psa, kojeg su vam ukrali, onda nemate drugog izbora nego da se kao Novosađanka Ljiljana Koplić okrenete društvenim mrežama i tamo potražite neophodnu pomoć.

Naime, sigurnosne kamere instalirane u pasažu pored Kineskog tržnog centra, gde je Ljiljani ukraden ljubimac, ženka mopsa stara tri i po godine Mimi, zabeležile su nemili događaj, ali to nadležnima izgleda nije bilo dovoljno da bi reagovali.

Ljiljana je stoga u zamenu za, kako je napisala, "vrednu nagradu", preko Fejsa i Jutjuba, na koji je postavila snimak krađe, apelovala na ljude dobre volje da se što pre uključe u potragu za njenim ljubimcem, koji ima velikih problema sa varenjem, na specijalnom je režimu ishrane i mora svakodnevno da prima terapiju.

- Kao i svakog jutra do tada Mimi me je pratila na putu za posao. Međutim, kako je snimak sigurnosnih kamera u Bulevaru oslobođenja pokazao, oko 11.23 sata tog 21. januara, visoki crni muškarac u pratnji niže žene narandžaste kose i crnog trogodišnjeg deteta uzeo je Mimi u naručje i odneo je sa sobom - objašnjava za Telegraf uznemirena Ljiljana, i dodaje:

- Nakon što sam došla do snimaka odmah sam pozvala policiju, međutim oni su mi bez problema odgovorili da im "slučaj nije interesantan". Potom sam se okrenula detektivskim agencijama, iz kojih su mi kao iz topa odgovorili da se ne bave traženjem pasa! U jednoj detektivskoj agenciji su mi čak spustili slušalicu, jer su mislili da ih zavitlavam!

Ljiljana se naposletku okrenula društvenim mrežama, gde je za sada, kako kaže, dobila "jedinu konkretnu pomoć".

- Nakon što sam objavila oglas o Miminom nestanku na Fejsu, i postavila snimke krađe na Jutjubu, javilo mi se nekoliko ljudi voljnih da mi pomognu. Jedna žena mi je čak javila da je videla visokog crnog muškarca sličnog onom sa snimka kako šeta na Detelinari psa sličnog Mimi. Ona mu je zatrubila automobilskom sirenom, nakon čega je sumnjivi muškarac podigao psa, i panično otrčao u drugom pravcu.

Ljiljana sumnja da su joj psa smišljeno ukrali, kako bi ga preprodali, jer je nekoliko dana pre krađe, kroz staklo velnes centra u kojem radi, primetila kako se oko njenog psa muvala sumnjiva grupa ljudi.

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    31. januar 2013 | 00:18

    onom strancu kad je ukraden bicikl srbija se digla na noge... a za zivo stvorenje koje je clan porodice niko me reaguje :(((

  • ona

    30. januar 2013 | 23:06

    Neka uvećaju ako moze slike lica tih ljudi!!!!!

  • Sada

    30. januar 2013 | 22:35

    Vratite ženi psa derpi,kako vas nije sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA