Miroslavu Miškoviću umrla majka, vest saznao od advokata!

Vera Mišković biće sahranjena u Beogradu, najverovatnije tokom vikenda. Kako Telegraf.rs saznaje, Miškovićev dolazak na sahranu za sada je neizvestan

  • 2

Najbogatijem srpskom biznismenu Miroslavu Miškoviću, danas je u bolnici u Kruševcu preminula majka Vera, saznaje Telegraf.rs

Kako saznajemo Misković je preko advokata obavešten da mu je oko 13 časova u Kruševačkoj bolnici preminula majka.

Prema informacijama Telegrafa, Mišković, iako u zatvoru, ima pravo da traži da prisustvuje sahrani.

Međutim, izvori Telegrafa navode da se prvi čovek "Delta holdinga" ozbiljno premišlja da li da dođe na sahranu, čak i ako mu to bude dopušteno.

- U ovako specifičnom trenutku po porodicu Mišković, on se vodi time da bi njegovo pojavljivanje na sahrani celu porodicu dodatno dovelo u neprijatnu situaciju. Zbog toga je za sada zaista neizvesno da li će prisustvovati pogrebu.

Vera Mišković preminula je u 91. godini. Kako smo saznali, porodica Mišković je odlučila da se sahrana obavi u Beogradu, najverovatnije tokom vikenda.

Miroslav Mišković se u pritvoru nalazi od 12. decembra 2012. Najpoznatijem srpskom biznismenu je 11. januara ove godine produžen pritvor za još 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravedan

    31. januar 2013 | 00:16

    Pohlepa te stigla?bog sve vidi i kaznjava kad tije nafinije.

  • Ralexic

    31. januar 2013 | 10:15

    PRAVEDAN si do moj..a.Kako te nije sramota imas li ti majki somino jedna. Iskreno saucesce porodici Miskovic i pustite coveka da sahrani majku ionako sudjenje ce poceti na sveti nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA