VODITELJKA NEMOGUĆE MISIJE: Kako sam prevarila Dačića

- Ni mnoge pevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video, a depilacijom međunožja to ne bismo postigli - izjavila je voditeljka

  • 15

Haos koji je izazvalo nasedanje premijera i ministra policije Ivice Dačića na skrivenu kameru "Nemoguće misije" i dalje ne jenjava. Naime, u javnost je nedavno izašla i priča voditeljke Branke Knežević (35), koja je Dačića pozvala u televizijski studio na intervju, a pritom ispod haljine nije imala donji veš. Bivša "Plejboj zečica" i prva Srpkinja koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog "Plejboja" izjavila je da je poziv autora "Nemoguće misije" Gorana Markovića prihvatila kao veliki izazov, i da joj je kao ženi imponovalo to što je premijer, čiji je ona fan, pokazao naklonost ka njoj.

Na konstataciju da je ipak u određenom momentu pokazala golo međunožje prvom čoveku Vlade Srbije, Branka je izjavila da je to samo jedan od poslovnih zadataka na koji je pristala:

- Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Činjenica je da ni mnoge pevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića i ništa više. Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli - bila je više nego eksplicitna Branka, dodajući da bi četvorogodišnjem sinu Nemanji bez problema dala da pogleda ovu epizodu "Nemoguće misije".

Sad da vidi premijera na ulici ili bilo gde, Branka bi ga, kaže, izljubila i zamolila da zajedno otpevaju "Miljacku", jer je to i njena omiljena pesma.

- I po tome što voli da peva, ali i po ponašanju prema meni dok smo emisiju snimali, mogu da kažem da premijer zaista ima veliku dušu i vidi se da je dobar čovek - zaključuje "voditeljka", koja na kraju priznaje i da bi volela da joj dalja karijera ide u glumačkom pravcu.

(K. V. / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordanna

    31. januar 2013 | 00:02

    ..... i da bi volela da joj dalja karijera ide u glumačkom pravcu.?!!!? Ne brini,sigurno ces zavrsiti na pornicima!!!!

  • Gradjanin Srbije

    30. januar 2013 | 23:20

    pa da.. danas je najlakse izaci iz anonimnosti ako rasiris noge.. mada se vidi da je iskusna u tome. Mnogo je do sada izgleda vezbala. Kakvu li ovo sliku o Srbij salje u svet kad svaka lucprda moze da se poigrava sa premijerom? Krajnja glupost i degutantnost..

  • sinisa

    30. januar 2013 | 23:44

    Eeee,da postanes poznat po tome sto ne nosis gace. Bem ti zemlju Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA