DRAMA NA VOŽDOVCU: U pokušaju pljačke ranjen maskirani razbojnik

Nakon okršaja sa dva maskirana razbojnika Bojanom J. (25) i Filipom J. (19), koji su na Voždovcu pokušali da opljačkaju piljaru, policajac ranio jednog pljačkaša, a drugog razoružao

  • 4

Dva maskirana razbojnika Bojan J. (25) i Filip J. (19), naoružani nožem i pištoljem, pokušali su da opljačkaju piljaru "Biljana" u Ulici Ljube Vučkovica 18 b.

U trenutku kada je Bojan J. uperio pištolj u prodavačicu i zatražio joj novac, policajac u civilu, koji se zatekao u radnji, izvadio je svoj pištolj i naredio mu da spusti oružje.

Nakon okršaja, u kojem je jednim metkom Bojan J. pogođen u ruku, policajac je razoružao Filipa J., koji je kod sebe imao nož.

Bojan J. je sa lakšim povredama prevezen na VMA, a Filip J. je uhapšen.

Šokirana vlasnica radnje rekla je za Telegraf da je zahvalna policajcima Voždovca koji su joj spasli život.

Policija je do sada protiv oba pljačkaša podnosila krivične prijave, a ova radnja je već nekoliko puta bila na meti pljačkaša.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    30. januar 2013 | 22:50

    Svaka cast policajcu na izvarednom dobrom obavljnju duznosti ...

  • Klisura

    31. januar 2013 | 02:49

    Браво за полицајца. Барабе што хоће да паачкају народ који се труди да заради неки динар у затвор, најмање 10 година, па кад пропусте све чари младости, ваљда ће се опаметити.

  • Komentator

    31. januar 2013 | 09:51

    Bravo za policajca. Jedina je steta sto je los strelac.....pogodio ga u ruku. Ja mu prorez na fantomci ne bih promasio :) i tako vise puta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA