Vozač "mazde" poginuo posle sudara s "fordom"

Siniša Lazić (37) iz Petrovca na Mlavi poginuo u direktnom sudaru, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao Vladan Milošević (44), kome je pronađeno 1,57 promila alkohola u krvi

  • 0

Siniša Lazić (37) iz Petrovca na Mlavi poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče po podne u blizini sela Kamenovo, na magistralnom putu Požarevac-Žagubica.

Nesreća se dogodila u 16.30, kada je vozač "forda" Vladan Milošević (44) iz Petrovca na Mlavi iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na levu stranu puta i direktno udario u "mazdu", koja se kretala iz suprotnog smera, za čijim je upravljačem sedeo nastradali Lazić.

- Od siline udara, Lazić je preminuo na licu mesta, dok je vozač "forda" zadobio teške telesne povrede. On je kolima Hitne pomoći prebačen u petrovačku bolnicu, gde je zadržan na lečenju – kažu u istrazi.

Alko-testom utvrđeno je da je Milošević imao 1,57 promila alkohola u krvi, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(D. K . / Foto:M. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA