ZVERSTVO: Ubio od batina dete (6) zbog čase vode!

Srđan S. (32) ubio je pastorka svog rođenog brata jer je dete tokom noći tražilo vodu. - Detetu je od batina polomljeno osam rebara, a pukle su mu jetra, slezina, pankreas, želudac, creva i testisi - kaže izvor iz istrage

  • 80

Srđan S. (32), osumnjičen da je ubio pastorka svog brata, najverovatnije je dete tukao do smrti zbog čaše vode!

Zoran Kamberović (6) živeo je u selu Masurice kod Surdulice sa majkom, očuhom i očuhovim rođenim bratom Srđanom S. Kako prenosi dnevni list "Kurir", Zoranova baka Dobrica Kamberović kaže da se Srđan iznervirao kad je dečak tokom noći tražio da popije čašu vode.

- Čim je ponovo legao, Srđan ga je ošamario, a onda počeo da ga udara i šutira gde god je stigao! Sve se to dešavalo na ovom krevetu. Evo, tu su još Zoranove cipele, nismo ih dirali - priča Dobrica pokazujući mesto na kojem je njen unuk umro.

Ona ne krije da nije pomogla svom unuku.

- Srđan je stalno tukao Zorana, nije mi palo na pamet da bi ovog puta mogao da ga ubije - brani se Dobrica.

Komšije kažu da su se dečakovo vrištanje i zapomaganje čuli u celom kraju.

- Bilo je jezivo slušati ga! Bukvalno je ledilo krv u žilama! Plač i jauci deteta mešali su se plačem dečakove majke, koja je pokušavala da zaštiti sina. Ovo nije bio prvi put da pretuku dečaka, stalno su ga maltretirali - kazao je komšija Boban K.

Sagovornik ovog dnevnog lista blizak istrazi kaže da su lekari, nakon brutalnog prebijanja, mogli samo da konstatuju smrt.

Detetu je od batina polomljeno osam rebara, a pukle su mu jetra, slezina, pankreas, želudac, creva i testisi! Posle brutalnog prebijanja, Srđan je dečaka odneo u Dom zdravlja u Surdulici, gde su lekari konstatovali smrt - kaže izvor iz istrage.

(M. S. / Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DESPOT

    5. februar 2013 | 07:51

    Sto pre ubiti monstruma,ne gubiti vreme i novac na sudije,lekare,obroke..

  • cobi ns

    5. februar 2013 | 07:57

    I sada treba biti civilizovan,suditi mu,biti human,paziti na njegova(krvnikova)ljudska prava...?Pod hitno treba vratiti smrtnu kaznu,postoje ljudi koji ne treba da žive!!

  • mihajlo

    5. februar 2013 | 08:05

    Pa ima li muskaraca u tom vasem kraju da vrata provali i stoku polomi ,svi junaci nikom ponikose.Slusali ste djeciju vrisku i pod jorgane se zavlacili,sramota do boga.fuuuuj sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA