Za krvavo ubistvo oca sekirom u glavu 13 godina!

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Šapcu kojom je Dejan Ilić (27) iz Vladimiraca osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva oca Radovana (53), koga je nakon kraće svađe udario oštricom sekire u prednji deo glave, a zatim i tupim delom sekire u potiljak

  • 5

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Šapcu kojom je Dejan Ilić (27) iz Vladimiraca osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva oca Radovana (53). Zločin se dogodio u porodičnoj kući, 29. februara prošle godine.

"Okrivljeni Dejan Ilić je u stanju bitno smanjene uračunljivosti ubio oca tako što ga je nakon kraće svađe udario oštricom sekire u prednji deo glave, a zatim i tupim delom sekire u potiljak. Radovan je umro na licu mesta, a njegov sin je, kako bi prikrio stravičan zločin, leš odvezao do Tabanovačkog jezera i bacio ga u vodu. Tragove ubistva u kući pokušao je da prikrije, a nestanak oca prijavio je sam, 5. marta prošle godine", navodi se u presudi suda u Šapcu, koju je potvrdio i Apelacioni sud.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Ilić ne samo da je ubio oca već je njegovo telo isekao na komade i spakovao u dve torbe. Kada je uhapšen, kako su tada objavili beogradski mediji, policajce je pitao: "Ko je ovde Horejšio?", misleći na lik iz serije "Mesto zločina".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neimenovana

    14. februar 2013 | 18:01

    Presuda im je smešna čak i za krađu, a ne za ubistvo oca... Koliko vredi život osobe u srbiji, ništa... A još mu je i otac, boga mi ostavila bi ga da iztrune u zatvoru...

  • Woolf

    14. februar 2013 | 19:31

    I posle je on neuracunljiv i leci se za 5 god izadje normalan heheh

  • Made_in_Sandzak

    14. februar 2013 | 17:31

    Onoga za majku 12, ovoga za oca 13. kud plovi ovaj brod?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA