MONSTRUOZNO: Ubio 200 pasa u svom dvorištu (VIDEO)

Policija je reagovala na prijavu suseda koji su se žalili na smrad. Portparol šerifa kaže da nikada nije video tako veliku okrutnost prema životinjama, a 45 živih pasa jedva održava svoje golo postojanje zbog iznemoglosti i izgladnelosti

  • 19

Policija okruga Berkli pronašla je preko 200 mrtvih pasa i 45 živih u dvorištu jedne kuće u Gus Kriku u ponedeljak, a vlasnik kuće Louni L. Geret je uhapšen zbog nasilja nad životinjama.

Kako su rekli medijima, on nije ni pokušao da zakopa mrtve pse, od kojih nijedan nije uginuo prirodnim putem, a neki imaju i rupe od metaka u lobanjama.

Prijava je stigla od suseda koji su se žalili na nepodnošljivi smrad.

- Leševi su bili na sve strane, i srce mi se cepalo da vidim sva ta ubijena bića koja nikada nisu sahranjena - rekla je komšinica ovog monstruma.

Međutim, Geretova pastorka je kazala da je on voleo sve svoje životinje.

- On nije loša osoba. Nije učinio ništa loše osim što ih je sve voleo - rekla je ona.

Ipak, dokazi govore drugačije, a poslednju reč će dati sud. Istražitelji napominju da su oni psi koji nisu bili mrtvi bili toliko iznemogli, izgladneli i u tako jadnom stanju da su skoro kao počivši.

- Veliko je pitanje koliko će njih na koncu preživeti - izjavio je Den Mun iz policije, i dodao da u svom životu nije video veću okrutnost prema životinjama.

Video o ovom događaju možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs / Izvor: ABCNews4.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    14. februar 2013 | 20:15

    Cudno ih je voleo

  • Drkadzija

    14. februar 2013 | 19:50

    Tipican profil serijskog ubice!!

  • Svetac

    14. februar 2013 | 21:53

    Eh da mi imamo takvog komsiju da nas resi ove bede ne smemo decu da pustimo do skole bar kad bi neki kineski restoran pokupio uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA