DRAMA U MEDVEĐI: Nestao čiča Radosav, cela opština ga traži

Starac Radosav Perović (79) poslednji put viđen 25. januara. Traže ga i policija i vojska, buldožerom probijen put do kuće u kojoj je njegova bolesna žena

  • 1

Čoveka u Medveđi traže već deset dana!

Poslednji nalet snega u ovoj opštini na jugu Srbije traje već 12 sati. Mnogi putevi su neprohodni, a dve gradske i sedam odeljenja seoskih škola prekinulo je nastavu.

Međutim, predsednik opštine Slobodan Drašković smatra da je najstrašniji problem za ovu opštinu sudbina nestalog Radosava Perovića (79) iz sela Vrapče, čija se kuća nalazi na samoj administrativnoj liniji s Kosovom. Poslednji put je viđen 25. januara u vojnoj bazi u tom selu, gde je došao da preuzme deset vekni hleba.

- Njega traže danima, ali ja mislim da on nije preživeo jer su ovde previše niske temperature. Probili smo buldožerom glavni putni pravac do kuće u kojoj je ostala bolesna Perovićeva žena, a sad čistimo alternativne puteve u selu. Vrtimo se praktično u krug - kaže predsednik te opštine Slobodan Drašković, uz napomenu da se u potragu za izgubljenim starcem priključila se i vojska i policija.

Drašković dodaje i da u ovoj opštini muku muče sa sahranama ljudi.

- Imamo problem i sa sahranama, jer su putevi do seoskih groblja neprohodni. Nama iz bolnice moraju uveče da jave ako je neko preminuo, da ekipe odmah krenu, da bi put ujutru bio prohodan za sahranu - objašnjava Drašković.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    3. februar 2012 | 13:28

    DRAMA U MEDVEĐI: Nestao čiča Radosav, cela opština ga traži! http://t.co/WDsZDzk0 #Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA