IRAN PRETI: Osvetićemo se Izraelu

Predstavnik iranskog vrhovnog vođe u Revolucionarnoj gardi Ali Širazi izjavio je da će Izrael uskoro platiti cenu zbog navodne umešanosti u ubistvo komandanta te garde

  • 11

Visoki iranski zvaničnik rekao je da će se ta zemlja osvetiti Izraelu zbog navodne umešanosti u ubistvo komandanta iranske Revolucionarne garde.

General Hasan Šateri ubijen je u sredu na putu koji povezuje Damask i Bejrut, a Revolucionarna garda je za ubistvo optužila "plaćenike i pristalice" Izraela.

Izrael do sada nije komentarisao ubistvo.

Predstavnik iranskog vrhovnog vođe u Revolucionarnoj gardi Ali Širazi izjavio je da će Izrael uskoro platiti cenu za ubistvo Šaterija. Šateri je bio zadužen za sprovođenje više projekata rekonstrukcije na jugu Libana.

Iran je bliski saveznik Sirije i ekstremističke grupe Hezbolah, koja ima važnu ulogu u Libanu. Teheran obezbeđuje političku i vojnu podršku i za Siriju i za Hezbolah.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalton

    16. februar 2013 | 20:27

    Poslednji bastion slobode je Iran i Sirija! iran je Persija carstvo a Amerika to ne moze postati preko noci .Ne gotivim muslimane al podrska Iranu staroj civlizaciji !

  • Petko

    16. februar 2013 | 19:53

    I treba.

  • ja to tako

    16. februar 2013 | 22:14

    Izrael treba sravnati sa zemljom, taj narod nije normalan a jos uz podrsku Amerike. Nije Hitler hteo dzabe da unisti Jude. Napred Ahmedinedzade unisti bagru.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA