KO JE UBIJENI MILAČIĆ? Telohranitelj Ane Nikolić i Legijine žene

Dejan Milačić zvani Džin (35) izrešetan je sa više hitaca ispred kuće u kojoj je stanovao, u beogradskom naselju Mirijevo. Iako pogođen sa desetak hitaca u glavu i vrat, pokušao je da se spase puzeći nekoliko metara ka ulazu u kuću, ali je ubrzo izdahnuo

  • 25

Dejan Milačić zvani Džin (35), lični telohranitelj pevačice Ane Nikolić i Aleksandre Ivanović, supruge Milorada Ulemeka Legije, ubijen je ispred kuće u kojoj je iznajmio stan, u Ulici Matice srpske 95 e, u naselju Mirijevo.

Milačiću, koji je radio i kao obezbeđenje u klubu "Teatro", s leđa je prišao zasad nepoznati napadač i pucao mu u glavu.

- Samo što je Milačić izašao iz automobila, koji je uvek parkirao ispred kapije, prišao mu je muškarac i ispalio ceo okvir u njega. Iako pogođen sa desetak hitaca u glavu i vrat, pokušao je da se spase puzeći nekoliko metara ka ulazu u kuću, ali je ubrzo izdahnuo - ispričao je izvor "Kurira" blizak istrazi, dodajući da je napad bio brižljivo planiran, jer je napadač nekoliko sati čekao sakriven u žbunu u blizini kuće.

"Kurirov" izvor je dodao i da se ispituje mogućnost da je motiv ovog ubistva sukob na splavu "Bolivud", tokom novogodišnje proslave, na kojoj je pevala Ana Nikolić. Podsetimo, Anin nastup je tada prekinut zbog tuče. Milačić je metalnim šipkama napao obezbeđenje splava, jer je smatrao da dovoljno ne poštuju Nikolićevu, u koju je telohranitelj, koji je iza sebe ostavio suprugu i sina, navodno potajno bio zaljubljen.

Pevačicu Anu Nikolić je veoma iznenadila vest o ubistvu njenog dugogodišnjeg telohranitelja:

- Užasna je tragedija to što se dogodilo. Saosećam s njegovom porodicom i bližnjima. Moje duboko saučešće - rekla je Nikolićeva.

Spekuliše se i o tome da se napad na Dejana Milačića vatrenim oružjem nije dogodio prvi put, jer je on na svom Fejsbuk profilu napisao da jedino mogu da pucaju na njega:

- Niko mi ništa ne može, pa puca u mene iz pištolja, jer sam čudovište na snagu. Redovne treninge rvanja obavljam u Beogradu - napisao je Milačić.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir i Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozak

    17. februar 2013 | 00:27

    Viđu...bolje da si radio na mozak, kukavče jedan! Mislio si da nema jači od tebe, al' ima luđi! Loš si matematičar BIO!

  • Mr

    17. februar 2013 | 00:39

    Lose radi losem se nadaj....

  • E®A

    17. februar 2013 | 01:48

    ima jaci,duga devetka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA