UROŠ MIŠIĆ PONOVO BIJE? U tuči u diskoteci sevale flaše, povređeni američki marinci!

U tuči između dve grupe mladića u "Plastiku", među kojima je bio i navijač Zvezde, pripadnici obezbeđenja ambasade SAD u Beogradu zadobili su povrede i posekotine po glavi

  • 98

U sukobu dve grupe mladića u beogradskoj diskoteci "Plastik", među kojima je bio i navijač Crvene zvezde Uroš Mišić, povređen je marinac, pripadnik obezbeđenja ambasade SAD u Beogradu, saznaje Telegraf.

On i njegov kolega sukobili su se iz nepoznatog razloga sa petoricom gostiju kluba, među kojima je, prema rečima obezbeđenja kluba, bio i dvadesetpetogodišnji Mišić.

Povređeni marinci su Artur Džefri Moler, star 25 godina, i Henrike Huan Garcia, star 27 godina. Oni, kako saznajemo, nisu bili na dužnosti. Odbili su pomoć ekipe Hitne pomoći, a zatražili su pomoć zdravstvene službe koja funkcioniše u okviru ambasade SAD u Beogradu.

U tuči su korišćene flaše, a jedan od marinaca zadobio je povrede i posekotine po glavi.

Napadači su uspeli da pobegnu pre dolaska policije.

Podsetimo, navijač Crvene zvezde Uroš Mišić izdržao je kaznu od pet godina zatvora, na koju je osuđen zbog napada na policajca Nebojšu Trajkovića tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, 2. decembra 2007. godine.

Apelacioni sud je Mišiću smanjio kaznu sa deset na pet i po godina zatvora, jer je utvrdio da Mišić nije s umišljajem pokušao da ubije Trajkovića, gurajući mu upaljenu baklju u usta, kako je tvrdilo tužilaštvo od početka procesa, "već da je napao službeno lice u obavljanju poslova javnog reda i mira".

Krajem prošle godine, navijač Crvene zvezde pušten je iz požarevačkog zatvora "Zabela", po odluci Višeg suda u Beogradu, jer je ispunio uslove za amnestiju, kojom mu je "skinuto" šest meseci kazne.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • burek

    21. februar 2013 | 11:57

    PRAVDA ZA UROSA!!!Nazad u zatvor bitangu!

  • vali

    21. februar 2013 | 11:26

    Tako vam i treba kad ste pustili ludaka iz zatvora.

  • ludakuca

    21. februar 2013 | 11:03

    Hahaha nije pokusao da ga ubije gurajuci mu upaljenu baklju u usta!! Te smanjena kazna, te amnestiran!! Ko je pustio ovog ubicu u najavi napolje? Cije dete treba da strada da bismo procitali da je napadac od ranije poznat policiji i da je to moglo da se spreci? Pa koliko jos znakova treba da na to upozori??! Ovaj mali mora iza resetaka!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA