Majka sinu unajmila striptizete za 16. rođendan, preti joj robija

Amerikanka Džudi Viger odlučila je da sinu pokloni "nešto baš posebno" i to, ni manje, ni više, nego striptiz šou. Fotografije sa žurke osvanule su na Fejsbuku, pa je otac jednog od dečaka alarmirao policiju

  • 1

Džudi Viger, majka četvoro dece iz Saut Glen Folsa u državi Njujork, unajmila je dve striptizete da zabavljaju decu na proslavi 16. rođendana njenog sina. Nedavno su na Fejsbuku osvanule fotografije sa ovog rođendana, zbog čega je otac jednog od dečaka odlučio da alarmira policiju.

Policija je podigla optužnicu proitv 33-godišnje Džudi Viger i to po pet tačaka, a sve su vezane za ugrožavanje bezbednosti dece. Prema saopštenju policije, barem petoro dečaka koji su bili na žurki imaju manje od 17 godina, a najmlađi od njih svega 13.

Žurka je, inače, organizovana u jednoj kuglani, a ukupno je bilo 80 zvanica, uključujući i roditelje. Da stvar bude gora po liberalnu mamu, policija je tokom istrage saznala i da su striptizete izvodile i vrlo lascivan privatni ples. Same striptizete nisu predmet istrage, niti će biti krivično gonjene, jer nisu znale da su zvanice na rođendanu maloletne.

(I. M. / Izvor: Blic / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA