Ubijen najtraženiji narko-bos sveta?

 
  • 3

Policija Gvatemale ispituje slučaj okršaja dve bande u oblasti Petena i sumnja da je jedan od dvojice ubijenih upravo Hoakin Guzman, poznatiji kao El Čapo

Hoakin Guzman, poznatiji kao El Čapo, najtraženiji narko-bos na svetu, možda je ubijen u pucnjavi u blizini meksičke granice.

Kako je javila agencija AP,  a prenosi "B92", policija Gvatemale ispituje slučaj, ali priznaje da posle okršaja dve bande u oblasti Petena, u kojoj su ubijene najmanje dve osobe, tela nisu pronađena.

- Moramo da sačekamo sve tehničke informacije i da utvrdimo da li je jedan od ubijenih zaista El Čapo Guzman - rekao je portparol Vlade Gvatemale Fransisko Kuevas.

On nije objasnio zašto vlasti veruju da je jedan od ubijenih baš Guzman, ali je portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova navela da su svedoci rekli da je jedan od ubijenih ličio na El Čapa.

- Mi nemamo potvrde za ove informacije, radimo na slučaju - rekli su meksički zvaničnici.

Guzman se krije od policije više od deset godina, nakon što je 2001. pobegao iz zatvora u kolima za prevoz veša. Smatra se za jednog od najopasnijih i najtraženijih begunaca na svetu, a magazin "Forbs" je procenio njegovo bogatstvo na milijardu dolara.

(M. S. / Izvor: B92)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA