"GOLOGUZI" ROMEO I JULIJA: Mladi kineski par hteo da se ubije zbog roditelja!

Dvoje zaljubljenih Kineza skinuli su se do gole kože i pretili da će se baciti sa nadvožnjaka na prometnom putu protestujući zbog zabrane njihovih roditelja da se viđaju

  • 10

Dvoje zaljubljenih u provinciji Guangzou izazvali su pravu pometnju na prometnom putu kada su se skinuli "do gole kože" i pretili da će se baciti sa nadvožnjaka. Oni su se na taj korak odlučili jer im roditelji brane da se viđaju.

- Naši roditelji kažu da ne možemo da budemo zajedno, a mi smo hteli da pokažemo celom svetu da nemamo šta da sakrijemo - kaže ovaj par, koji je u strasnom zagrljaju, potpuno nag, stajao na prometnom nadvožnjaku čak dva sata.

Oni su tvrdili da neće sići s nadvožnjaka dok god svi ne vide koliko znače jedno drugom i dok ne uvere sve u to da roditelji nikada neće uspeti da ih rastave.

Kako su objasnili u policiji, pustili su par da "gologuz" stoji na mostu čak dva sata, jer su se nadali tome da će svež vetar ohladiti njihovu strast i odvratiti ih od ludorija. Ipak, kako kažu, imali su veliki problem sa regulisanjem saobraćaja, naročito sa motociklistima, koji su pokušavali da priđu bliže i zagledaju ih.

U Kini protesti na prometnim saobraćajnicama i mostovima nisu retkost, ali se prikazivanje nagog tela u javnosti smatra skandaloznim.

(M. B. / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cash

    24. februar 2013 | 00:53

    Bolje biti gologuz i iskren nego markirano obučen i cinik. Pročitajte šta pokreće ceo svet - ljubav! Neka požive ovakvi ljudi.

  • Vlasta

    24. februar 2013 | 04:58

    To je bio njihov nacin da posalju poruku.Malo neobican ali drago mi je sto se nije tragicno zavrsilo.

  • Car

    24. februar 2013 | 01:27

    E Ado-moja jado! :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA