Crnogorce nerviraju emisije "TV Pink"

Na emisiju "Ami Dži šou" građani se žale zbog vulgarnosti, a u "Kursadžijama" ima "nacionalističkih tonova", saopštila nevladina organizacija Građanska alijansa

  • 18

Emisije Televizije "Pink" "Ami Dži šou" i "Kursadžije" izazivaju sve veće nezadovoljstvo građana u Crnoj Gori, saopštila je danas nevladina organizacija Građanska alijansa (GA).

Na prvu emisiju, kako je saopšteno, građani se žale zbog vulgarnosti, a u "Kursadžijama" ima "nacionalističkih tonova".

Prema saopštenju GA, dosta primedbi građana ima i na televizije "Elmag" i "MBC", zbog emsija u kojima se proriče sudbina.

Građanska alijansa ocenila je da u televizijskim programima ima dosta šunda i kiča i da programe u kojima se to plasira treba dodatno oporezovati.

Kao loš primer navedena je i emisija "Preljubnici" "TV Pink".

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Montenegers

    25. februar 2013 | 23:17

    A kome mogu da prijaju onakve emisije?Niko se ne buni na Tv Pink, ni na humoristicke informativne emisije, al one bljuostine niko normalan ne moze da podrzi. Ooooprostite

  • Klisura

    25. februar 2013 | 22:07

    Кога не нервирају глупости? Не ценим црну гору никако (од одвајања писебно - свака част правим србима тамо) али за овај глупи пинк, осим кад дају филмове, подржавам их скроз.

  • G-Man

    25. februar 2013 | 23:20

    I mene nervira pink tv , pa ne kukam nego ga promenim... Nemojte ga na silu gledati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA