Borović: Mišić će se dobrovoljno javiti policiji

- Želimo da dobrovoljnim odlaskom u policiju otklonimo razlog za pritvor, opasnost od bekstva. Ne znam šta će Mišić reći policiji, ali znam da on nije izvršio delo remećenje javnog reda i mira - napomenuo je Mišićev advokat

  • 10

Uroš Mišić će se sredinom naredne sedmice dobrovoljno javiti policiji i dati iskaz povodom nedavne tuče u klubu "Plastik", rekao je danas Tanjugu njegov branilac Borivoje Borović.

- Pošto već imam neka zakazana suđenja, sutra uveče ću doneti odluku o tome da li ćemo u policiju otići u utorak ili u sredu i prethodno ću se javiti šefu policije kako bismo ugovorili vreme saslušanja - kazao je Borović.

On je rekao da je, pošto su se, za razliku od prošle sedmice, strasti sada smirile, Mišić odlučio da se dobrovoljno javi policiji, jer ne želi da sebi otežava situaciju.

Želimo da dobrovoljnim odlaskom u policiju otklonimo razlog za pritvor, opasnost od bekstva. Ne znam šta će Mišić reći policiji, ali znam da on to delo nije izvršio (remećenje javnog reda i mira) - napomenuo je Mišićev advokat.

Mišić je bivši osuđenik koji je početkom decembra amnestiran i pušten iz zatvora, u kojem je proveo tačno pet godina. Bio je dva puta prvostepeno osuđen na 10 godina zatvora zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, ali mu je Apelacioni sud preinačio presudu na pet i po godina zatvora.

U nedavnoj tuči, koja se dogodila u klubu "Plastik", Mišić se navodno sa drugovima tukao protiv američkih marinaca koji čuvaju ambasadu SAD u Beogradu. Bio je pozvan na saslušanje u policiju prošlog ponedeljka u svojstvu građanina, ali se nije pojavio, jer je, kako su naveli njegovi advokati, bio zastrašen medijskom hajkom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    3. mart 2013 | 14:06

    On mora da se pojavi kada mu pise na pozivu a ne kada se advokat smiluje i jos ce on da se dogovori sa nacelnikom u skladu sa obavezama. Pa gde to ima? Krivicne prijave za neosazivanje, a advokatu za pomaganje u skrivanju trazenog lica. Sve postoji u zakonu, ali smo mi kurtonska zemlja.

  • Бајкер

    3. mart 2013 | 16:43

    ПРАВДА ЗА УРОША! 10-15 година буваре.па нек прави с..ња.

  • vladimir1

    3. mart 2013 | 15:32

    Dobar, kulturan i kooperativan momak, hahahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA