POTRAGA: Četiri policijske ekipe "jure" Uroša Mišića!

U potrazi za navijačem Crvene zvezde raspisana je potraga zbog sumnje da je 20. januara u klubu “Plastik” učestvovao u tuči, a na njegovom lociranju i hapšenju rade četiri policijske ekipe

  • 3

Za navijačem Crvene zvezde Urošem Mišićem raspisana je potraga i na njegovom lociranju i hapšenju rade četiri policijske ekipe, tvrde u MUP Srbije.

- Naravno da ne čekamo da se Mišić sam pojavi u policiji, kako to najavljuju njegovi advokati. On se sumnjiči da je počinio krivično delo učestvovanja u tuči i nanošenja povreda, i zbog toga ga svakodnevno tražimo kako bismo ga uhapsili - kaže izvor "Blica" u MUP.

U potrazi za njim policija je pretresla nekoliko stanova njegovih prijatelja, kao i lokale u kojima bi mogao biti gost, kažu u MUP Srbije.

Za Mišićem je potraga raspisana zbog sumnje da je 20. januara u klubu "Plastik" učestvovao u tuči u kojoj su napadnuta dvojica marinaca.

Navijač Crvene zvezde nije se pojavio u policiji na saslušanju u ponedeljak iako je njegov advokat rekao da će doći.

Iz advokatskog tima koji ga brani rečeno je da se on ne krije od policije niti beži, da će se pojaviti na saslušanju na koje je pozvan u svojstvu građanina, ali da u ponedeljak nije došao zato što je "zastrašen od medija i policije".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ACA B.

    2. mart 2013 | 17:22

    Nije mi jasno kako policiju nije sramota da angazuje cetiri ekipe da pronadju decka za kog znaju da nije ucestovao u tuci,umesto da malo "pojure" kolegu psihopatu koji brutalno prebio mladica u klubu Stars.

  • Interventna

    2. mart 2013 | 18:25

    Pozdrav od interventne jedine Novi Beograd!

  • русија

    3. mart 2013 | 07:36

    страшан је криминал радио. 4 екипе!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA