MUP: Uroš Mišić nas ismeva

Javne najave o predaji navijača Zvezede povodom saslušanja zbog tuče u "Plastiku" predstavljaju igru sa ciljem ismevanja policije, ocenjuju u policiji

  • 7

Policija od 21. februara, zbog tuče u klubu "Plastik", pokušava da locira begunca Uroša Mišića (24), čije je pojavljivanje u MUP-u najavljeno za danas.

- Mišić bi, prema najavi njegovog advokata, danas trebalo da se pojavi u beogradskoj policiji. Ukoliko se pojavi, saslušaće ga inspektori Odeljenja za javni red i mir, koji i istražuju tuču u "Plastiku". Nakon saslušanja biće odlučeno da li će protiv njega biti podneta krivična prijava i da li će biti zadržan - kažu u MUP Srbije.

U MUP-u ocenjuju i da su javne najave o njegovoj predaji igra sa ciljem ismevanja policije.

- Mišić očigledno javno ismeva policiju i na taj način želi da preokrene situaciju u svoju korist - navode u policiji.

Za Mišićem je raspisana potraga.

- Angažovani su posebni timovi za njegovo lociranje, a za njim se traga u celoj Srbiji. Tokom potrage je pretreseno više od 30 lokacija, stanova njegovih prijatelja i lokala u koje dolazi - objašnjavaju u MUP.

Podsetimo, Mišić je u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf negirao da je tukao američkog marinca u klubu "Plastik" i dodao da bi mu bilo drago da se sretne sa Nebojšom Trajkovićem kojeg je povredio zapaljenom bakljom na tribini "Marakane" 2007. godine. S druge strane, Trajković je za Telegraf izjavio da nema nameru da se sretne sa "huliganom Mišićem".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    6. mart 2013 | 08:27

    Decko je bolesno bezobrazan...

  • dokle vise?!

    6. mart 2013 | 10:20

    Dajte ljudi, molim vas. Jedino u Srbiji policija ne moze da locira nikoga. Sve ostale drzave znaju kako da uzmu nalog i pretraze telefonske pozive, i odrade social network chart analysis. A sto je najsmesnije, garantujem da lik postavlja na svom profilu informacije koje bi se mogle iskoristiti za njegovo hapsenje. Svako logovanje na fb pamti lokaciju u active sessions. Ajmo malo Srbija, ubaci u petu..

  • Ralexic

    6. mart 2013 | 10:15

    Ceka da Toma obustavi postupak.Toma je navijac Partizana ali Zvezdasima uskracuje zatvor maksimalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA