TELEGRAF SAZNAJE: Uroš Mišić ostaje u pritvoru!

Navijač Zvezde je pred istražnim sudijom izjavio da se nije tukao, ali je potvrdio da je te noći kada se incident dogodio bio u klubu "Plastik". Njemu je određen pritvor do 30 dana

  • 17

Urošu Mišiću, navijaču Crvene zvezde koji se sumnjiči za prebijanje američkih marinaca 21. februara u klubu "Plastik", određen je pritvor do 30 dana!

Posle saslušanja Mišića pred dežurnim istražnim sudijom, doneta je odluka o sprovođenju istražnih radnji.

- Mišić je priveden u Palatu pravde oko 17 sati, ali je saslušanje počelo nekoliko sati kasije. On je izjavio da se nije tukao, ali je potvrdio da je te noći kada se incident dogodio bio sa društvom u klubu "Plastik" - kaže izvor Telegrafa blizak istrazi.

Nekoliko sati pre saslušanja, Uroša Mišića je pred istražnim sudijom u prostorijama policije prepoznala jedna gošća noćnog kluba kao napadača na marince.  Ona je tada izjavila da je Mišić pokušao i nju da udari, ali je on, navodno, rekao da njeni navodi nisu tačni.

Prvo osnovno tužilaštvo, kako Telegraf saznaje, tražilo je pritvor za ovog navijača zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo, jer je već za slično osuđivan.

Mišić je, podsetimo, krajem godine odslužio kaznu za napad na policajca Nebojšu Trajkovića na fudbalskoj utakmici između Zvezde i Hajduka iz Kule 2. decembra 2007. godine. On je bio osuđen na pet i po godina zatvora, ali je primenom Zakona o amnestiji na slobodu izašao šest meseci ranije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA