Beograđanka pretučena u Njujorku vratila se u Srbiju!

Beograđanka, koja je napadnuta dok se fotografisala u Njujorku, vratila se u Srbiju, ali nije želela da daje izjave za medije o ovom incidentu

  • 4

Beograđanka Aleksandra Cvetković (34), koja je napadnuta dok se fotografisala u Njujorku, vratila se u Srbiju, a posle posete Velikoj jabuci sigurno je o tom gradu promenila mišljenje.

Aleksandra se u petak, posle 20 dana provedenih u Americi, vratila u Beograd. Na aerodromu u Surčinu dočekali su je majka i brat.

- Ne želim da pričam o tom incidentu za medije. Ni sada niti ikada. Oko ovog slučaja diglo se previše prašine - sve je što je rekla Aleksandra. 

Aleksandra je u Njujorku bila sa drugaricom Ivanom Lisovac Blum, koja je foto-aparatom ovekovečila trenutak na Tajms skveru, kada je Amerikanka, iz još nerazjašnjenih razloga, iz čista mira napala srpsku turistkinju. "Dejli mejl" je tu fotografiju nazvao ekskluzivnom, a Aleksandru lepoticom.

Podsetimo Aleksandra je u jednom trenutku stajala na Tajms skveru i pozirila pred kamerom drugarice. U sledećem trenutku, niotkuda, napala ju je Amerikanka Dijen Ostbi (30). Oborila je na zemlju i nanela joj lakše povrede glave. Aleksandra je prevezena u bolnicu, gde su joj doktori brzo sanirali povrede. Napadač je momentalno priveden.

Vest je istom brzinom, koliko je njujorškim "plavcima" bilo potrebno da privedu Dijen, stigla do Srbije. Fejsbuk profil Amerikanke brzo je bio preplavljen, ne baš prijatnim, porukama gnevnih ljudi iz Srbije.

Pogledajte napad na ovu devojku.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakibg

    8. mart 2013 | 22:57

    Pa boli i mene dupe sto se muvaju tu i mrze nasmejane turiste. Mozes misliti. Nego su vecina nacije debili i slogovi.

  • pito2

    8. mart 2013 | 21:56

    ma to je ekipa koja se tu muva i ne voli nakezene i nasmejane turiste..boli njih dupe za Srbe i Srbiju

  • ...

    9. mart 2013 | 01:13

    Kad srbin pretuce onda cela amerika oce da ga lincuje a srbija placa milion dolara,a sad,dokle ce ici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA