PONOĆNA AKCIJA: Trčala gola na minus 14 zbog opklade (VIDEO)

Sibirka Alina je zbog ekscentrične akcije morala da plati kaznu od 200 rubalja i nigde u Rusiji više neće moći da konkuriše za posao u državnoj upravi

  • 1

Nakon što je izgubila opkladu, Sibirka Alina Borodina je samo u malenom kupaćem kostimu i patikama, krenula u ponoćni džoging sredinom zaleđene prometne gradske ulice.

Hrabra Ruskinja iznenadila je brojne vozače u gradu Tomsku, gde je oko ponoći skoro pa gola trčala po sredini snegom prekrivene ulice na temperaturi daleko ispod nule.

Iako su vozači bili oduševljeni, policija nije, pa je hrabra Sibirka privedena u stanicu zbog izazivanja opasnosti u saobraćaju. Alina je morala da plati i kaznu od 200 rubalja (oko pet evra), a zbog svoje čudne ponoćne aktivnosti nigde u Rusiji više neće moći ni da konkuriše za posao u državnoj upravi.

No, ona ne brine mnogo o tome, jer je postigla svetsku slavu, zahvaljujući "golišavom" trčanju Tomskom, u kojem temperature retko kada prelaze nulti podeok, a prosečna za ovo doba godine je minus 14.

(Telegraf.rs / Izvor: mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA