Hakovan bilbord u centru Beograda! (VIDEO)

Zasad nema informacija o kome se radi i nijedna hakerska grupa nije preuzela odgovornost za ovaj neobični "napad". Nepoznata grupa "PS Sigurnost" postavila je na Jutjub i snimak hakovanog bilborda

  • 3

Zasad nepoznata grupa hakera "provalila" je u bilbord na Trgu republike i na njemu je, umesto reklama, "zaplovio logo The Pirate Bay".

Prolaznike na Trgu republike danas je privukla neobična video-poruka sa jednog bilborda - logo jednog od najpoznatijih piratskih sajtova na svetu The Pirate Baya, uz koji je okačen stih iz pesme Robija Vilijamsa "Tripping".

Sem toga, na momente su se pojavljivale i druge video-poruke i inserti iz igrica.

Po svemu sudeći, nepoznata grupa hakera provalila je u računar, na koji je povezan jedan od bilborda na Trgu republike i okačila logo piratskog sajta. Zasad nema informacija o kome se radi i nijedna hakerska grupa nije preuzela odgovornost za ovaj neobičan "napad". Nepoznata grupa "PS Sigurnost" postavila je na Jutjub i snimak hakovanog bilborda.

Fotografija hakovanog bilborda pojavila se i na Fejsbuk stranici The Pirate Baya, uz poruku podrške srpskim hakerima.

Pogledajte hakovani bilbord i reakcije prolaznika:

(I. M. / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA