Raspisan konkurs za niškog Betmena!

Na Fejsbuk stranici “Gotham City Niš” raspisan je šaljiv oglas za superheroja ovog grada. Za stručnjaka koji se zaposli na ovoj poziciji obezbeđena je edukacija u Bugarskoj, kako bi se detaljno upoznao s korupcijom i mafijaškim poslovima, a početna plata je 600 evra uz dodatak bakšiša koji bi Betmen dobijao od građana

  • 1

"Budući da je vlast doterala cara do duvara, što se kaže, i da je pošten narod očajan u neizvesnosti kako će dočekati prvi u mesecu, raspisujemo konkurs za radno mesto - Betmen grada Niša", piše na nedavno pokrenutoj Fejsbuk stranici "Gotham City Niš".

Na toj stranici ovaj grad na jugu Srbije upoređuju s Gotamom, gradom u kome živi junak Betmen, te podsećaju da je reč o gradu na jugu Srbije sa 36.000 nezaposlenih, bez načelnika policije, s najorganizovanijim podzemljem u regionu.

"Skutkan na glavnom magistralnom putu koji povezuje irački heroin i kolumbijski kokain s bogatom evropskom klijentelom, pun nepredvidivih dešavanja, fantomskih biznismena, kriminalnih graditelja, lenjih inspektora i dobrog bureka", pišu šaljive Nišlije.

U opisu ovog “neobičnog” zanimanja navodi se borba protiv kriminala i korupcije, obračun s gangsterima, otkrivanje malverzacija i afera, zaštita slabih, ali i borba protiv mafijaških organizacija u gradu kao što su “Parking servis”, “Toplana”, “Tržnica”, “Info stan” i “Niš stan”.

Uslovi za kandidate manje-više su slični kao i za ostala “ozbiljna” zanimanja, pa je tako potrebno da budući “niški Betmen” pored visoke stručne spreme, poseduje i trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, ali i da poznaje rad na računaru i govori engleski jezik, kao i da ima vozačku dozvolu B kategorije.

Spečifican uslov je poznavanje borilačkih veština, a kako se navodi, poželjno je “posedovanje crnog pojasa zadnji dan”.

Za stručnjaka koji se zaposli na ovoj poziciji obezbeđena je edukacija u Bugarskoj, kako bi se detaljno upoznao s korupcijom i mafijaškim poslovima, a početna plata je, navodi se, 600 evra uz dodatak bakšiša koji bi Betmen dobijao od građana.

Poziv za ovaj šaljivi “event” na Fejsbuku do sada je prihvatilo oko 1.000 korisnika ove društvene mreže.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    14. mart 2013 | 14:33

    Treba li i neki Robin? Ja bih radio za dve niške pljeskavice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA