DRAMA: Mađari poslali helikopter da evakuiše zavejanu srpsku bebu! (VIDEO)

Na auto-putu kod Đera od sinoć stoji kolona automobila, a u autobusu koji je ostao bez goriva i nema grejanje nalazi se i petomesečna beba. Mađarske ekipe za vanredne situacije nastoje da dođu do zavejanih

  • 1

Veliki broj autobusa i automobila sa državljanima Srbije stoji zavejan na auto-putu u Mađarskoj kod Đera više od 17 sati, a među brojnim putnicima je i jedna beba.

Posle intervencije Ambasade Srbije u Budimpešti, mađarske vlasti poslale su helikopter za evakuaciju petomesečne bebe iz zavejanog autobusa, rekao konzul Ambasade Srbije Milan Vukosavljević.

Kako je jutros RTS-u javio putnik Dragan Mamlov koji se nalazi u jednom od zavejanih autobusa, većina autobusa vozi na liniji Beč-Beograd. Taj putnik je rekao i da pada veliki sneg, sa smetovima i vetrom.

Niko od putnika, kako kaže, ne može da izađe napolje jer je veoma hladno. On je rekao da se u autobusu, koji je u međuvremenu ostao bez goriva i nema grejanja, nalazi i petomesečna beba.

Mađarske ekipe za vanredne situacije čiste tu deonicu auto-puta i nastoje da dođu do zavejanih, navode u Ambasadi Srbije u Budimpešti, i dodaju da je dodatni problem što je danas u Mađarskoj neradni dan.

Prema informacijama iz Ambasade, reč je o koloni od oko 100 vozila.

Ambasada Srbije u Mađarskoj u stalnom je kontaktu sa mađarskim službama i za potrebe informisanja građana otvorila je liniju +361 322 98 39.

(Telegraf.rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frace

    15. mart 2013 | 10:11

    Sad ce Mrka da im drzi predavanje kako se ciste putevi :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA