Gledalac pretio "Prvoj" zbog komentarisanja utakmice, privela ga policija

Muškarcu se nije dopalo to što je komentator ove televizije tokom meča u jednom trenutku umesto "sudija" izgovorio "sudac"

  • 26

Nepoznati muškarac pokušao je da uđe u studio televizije "Prva" i fizički se obračuna sa sportskim komentatorom Miljanom Milićevićem i ostalim zaposlenima jer mu se nije dopalo kako je Milićević komentarisao fudbalski meč Hrvatska - Srbija.

Naime, kako je u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" rekao voditelj ove televizije, napadaču se nije dopalo to što je Milićević, komentarišući utakmicu, u jednom trenutku umesto "sudija" rekao "sudac".

- Dobili smo mnogo pritužbi gledačaca na društvenim mrežama. A jedan nezadovoljan gledalac nam je upao u zgradu i pretio. 'Sve ću da vas pobijem! Ne kaže se sudac, nego sudija! - ispričao je Ivanović.

Direktor policije Milorad Veljović nije želeo da komentariše ove navode, a sa TV Prva su za Telegraf rekli:

- Pojavio se muškarac ispred studija, pravio je probleme obezbeđenju, oni su pozvali policiju, koja je rešila situaciju i privela ga.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Telegraf, muškarac je bio u alkoholisanom stanju.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • frcko

    22. mart 2013 | 23:57

    I ja sam promenio kanal samo zbog komentatora, utakmicu sam gledao na republika srpska tv, to ponizavanje nasih i neprestalno hvaljenje hrvatskih fudbalera nisam podneo

  • Goran

    23. mart 2013 | 00:00

    Pa jeste, voditelj se toliko nahvalio Hrvatske kao da smo gledali Brazil u najboljim danima, a u suštini nemaju šta da traže u Brazilu sa ovakvom igrom ako prođu.

  • GoraN

    23. mart 2013 | 00:36

    Ne ume da kaze: nasa reprezentacija, nego Srpska reprezentacija. On je verovatno englez.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA