Zapaljen auto čelnika SPS-a u Vranju!

Ovo je drugo paljenje automobila u Vranju koje se vezuje za Zorana Antića, predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije

  • 1

U Vranju je prošle noći zapaljen automobil u vlasništvu roditelja Zorana Antića, predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, potvrdio je za Telegraf ovaj funkcioner SPS-a.

Ovo je drugo paljenje automobila u Vranju koje se vezuje za ovog lokalnog opštinskog čelnika. Njemu je krajem juna prošle godine izgoreo auto u samom centru grada, na svega 50 metara od policijske uprave.

Antić ističe da se radi se o automobilu marke "jugo", da  je zapaljen u toku prošle noći u naselju Češalj u Vranju, kao i da je za požar čuo tek ujutru od svoje žene.

- Zatražio sam zaštitu moje porodice od policije, jer je ovo očigledno delo lopova i kriminalaca koji bi da me zastraše, a koji žele da dođu na vlast nakon sledećih izbora. Zapaljen je auto mojih roditelja, koji su penzioneri, tako da sam meta ovog čina očigledno ja. Ne plašim se za sebe, već za bezbednost svoje porodice - kaže Antić za Telegraf.rs.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    8. februar 2012 | 11:41

    Sin zapalio i svoj i ocev automobil da bi zamesio testo da se kandiduje za gradonacelnika Vranja, a ako ga DS ne podrzi da kaze kako je toboze ugrozen. Socijalisticka sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA