NOVI SAD: Komandir zatvora primao mito?

Osumnjičeni službenik Okružnog zatvora je, navodno, tražio i primio 500 evra od jednog zatvorenika i njegove majke, kako tog zatvorenika ne bi premestio u drugo zatvorsko odeljenje

  • 1

Komandir Okružnog zatvora u Novom Sadu R. M. uhapšen je zbog sumnje da je primao mito.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Novi Sad, R. M. se tereti da je tražio i primio 500 evra od jednog zatvorenika i njegove majke, kako tog zatvorenika ne bi premestio u drugo zatvorsko odeljenje, iako je znao da za takav premeštaj nema razloga niti osnova.

Osumnjičeni službenik Okružnog zatvora će uz krivičnu prijavu, u zakonom predviđenom roku, biti doveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija takođe je saopštila da je prikupljene informacije o nezakonitom postupanju R. M. prosledila policijskoj upravi u Novom Sadu i najavila da će nastaviti da kažnjava svako kršenje radnih dužnosti i obaveza. Na tom slučaju je radilo Odeljenje za operativno-bezbednosne poslove Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i Uprava Okružnog zatvora u Novom Sadu.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos NS

    26. mart 2013 | 18:24

    pa zasto mu ne objavite ime!!!!!!!!! Ljudi ukradu zvaku pa im ime izadje u novinama!!!!!!! Mislite da je prvi put uzeo pare!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA