Nelson Mendela sve boljeg zdravlja

Molitve i poruke za bolesnog 94-godišnjeg Mandelu, ovenčanog borca protiv aparhejda i jedne od istaknutih figura moderne istorije, stižu iz celog sveta

  • 2

Posle drugog dana provedenog u bolnici zbog plućne infekcije bivši predsednik Južne Afrike Nelson Mandela "dobrog je raspoloženja" i danas mu je sve bolje, saopštio je portparol aktuelnog južnoafričkog predsednika.

- On je dobrog raspoloženja, pojeo je ceo doručak i u lekarskom izveštaju se navodi da je sve bolje. On je sedeo i doručkovao u krevetu - izjavio je portparol Mek Maharadž u izjavi za agenciju AFP.

Molitve i poruke za bolesnog 94-godišnjeg Mandelu, ovenčanog borca protiv aparhejda i jedne od istaknutih figura moderne istorije, stižu iz celog sveta, pošto je u sredu ponovo primljen u bolnicu.

To je drugi put ovog meseca da je nosilac Nobelove nagrade za mir primljen u bolnicu, pošto je skoro tri nedelje u bolnici proveo u decembru, kada je lečen zbog infekcije pluća i kada je podvrgnut operaciji žuči posle koje je pušten na kućno lečenje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmrki

    30. mart 2013 | 07:49

    Jos kad bi neko ovde lepo objasnio-ko je,u stvari,Mendela,i kad bi nam rekao koliki mu je bankovni racun,i to unazad,cetrdesetak godina...kao i Majka Tereza,prepuna love,a bolesnici umirali u mukama,jer,kako je ona izjavila-Bog voli kad ljudi pate!?! Prema tome,jasno je da vise zasluga za ovaj svet imaju Supermen,Teks Viler,Vinetu...nego npr. ovo dvoje-izmisljenih licnosti...

  • русија

    30. mart 2013 | 05:38

    па 94, мало ли је???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA