ŽURKA SA STRIPTIZOM: Zatvorenici otvorili noćni klub u Venecueli

"Jahting klub", kako su ga nazvali, u zatvoru na ostrvu Margarita, nudi "profesionalni zvuk, spektakularne svetlosne efekte, klimatizovanu prostoriju, striptiz, nevaljale devojke i razne igrarije"

  • 0

Zatvorenici jednog zatvora u Venecueli otvorili su svoj noćni klub i pozvali prijatelje i porodicu na žurku povodom otvaranja, upotpunjenu striptizom, muzikom i svetlosnim efektima.

"Jahting klub", kako su ga nazvali, u zatvoru na ostrvu Margarita, nudi "profesionalni zvuk, spektakularne svetlosne efekte, klimatizovanu prostoriju, striptiz, nevaljale devojke i razne igrarije", napisali su zatvorenici u pozivnici za otvaranje.

Na žurku povodom otvaranja došli su prijatelji i članovi porodica zatvorenika, koji su kasnije o tome obavestili medije.

Žurka je trajala od četvrtka uveče do ranih jutarnjih sati u petak.

Venecuela ima jednu od najviših stopa kriminala na svetu, a u najčešće pretrpanim zatvorima u toj zemlji često dolazi do sukoba, u kojima je, samo tokom 2012. godine, poginulo 600 zatvorenika.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA