Napadač s bejzbolkom i dalje na slobodi, policija tvrdi da se obruč steže

U kragujevačkoj policiji nema komentara zašto Darko R. još nije priveden, ali, nezvanično, ima nagoveštaja da je hapšenje izvesno. Napadač je poznat policiji i sudu, jer je drugog srednjoškolca pre dve godine udario sekirom u glavu

  • 6

Četiri dana od kada je Stefanu Jovanoviću (19), učeniku Politehničke škole u Kragujevcu, Darko R. (20) bejzbol palicom slomio lobanju, napadač je i dalje na slobodi. Srednjoškolac je u komi i njegov život je ugrožen zbog otoka na mozgu. U napadu je učestvovao i saučesnik, za kojim se traga.

Darko R. poznat je policiji i sudu, jer je drugog srednjoškolca pre dve godine u glavu udario sekirom, a onda je napao i školskog policajca.

U kragujevačkoj policiji nema komentara zašto Darko R. još nije priveden, ali, nezvanično, ima nagoveštaja da je hapšenje izvesno.

- Obojica napadača, prema našim informacijama, još su u gradu. Pokrivene su sve lokacije, obruč se steže - kaže izvor Telegrafa iz kragujevačke policije.

Vanja Đorđević, PR Kliničkog centra, kaže da je i danas zdravstveno stanje Stefana Jovanovića nepromenjeno i da je on životno ugrožen. Neurohirurg Rade Nikolić, koji je operisao učenika, izjavio je da pacijent ima otvoreni prelom lobanje.

- Ne postoje u ovom trenutku parametri na osnovu kojih bismo mogli da damo neku definitivnu prognozu - rekao je Nikolić.

Stefan Jovanović, učenik četvrtog razreda srednje Politehničke škole, napadnut je u čevrtak ujutru, kada je na poziv drugarice, nakon drugog časa otišao u kafić preko puta škole. Nakon nekoliko minuta, u lokal je stigao Darko R. sa drugom. On je Stefana mučki napao, s leđa, bez reči, udarivši ga palicom u glavu. Stefan nije imao vremena ni da zakuka. Posle nekoliko udaraca, koji su trajali manje od minuta, oba napadača pobegla su napolje.

Stefan je zadobio prelom lobanje i hematome, otoke na mozgu i još je u komi. Razlog napada na Stefana je ljubomora Darka R. zbog devojke?!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    31. mart 2013 | 13:52

    Ubiteeeeeee gamad

  • vladimir1

    31. mart 2013 | 15:39

    Postavite fotografije Darka i njegovih roditelja, javno zigosite one koji su napravili i "vaspitali" monstruma, onda njemu bukagije na noge i u rudnik, da ceo zivot kopa i zaradjuje za momka koga je povredio... Boze pomozi Stefanu!

  • Ivan

    31. mart 2013 | 18:58

    Slike roditelja i olosa na net, a ne zaboravite ni onu glupacu sto ga je zvala da dodje taj dan. Ona je kriva isto. Jadan decko, daj boze da se probudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA