Neće biti istrage protiv vladike Lavrentija

Porodica Zarubac optužila je episkopa za podstrekivanje na teško ubistvo i podstrekivanje na zlostavljanje i mučenje. Postupak pred istražnim sudijom u Šapcu pokrenuli su oštećeni nakon što je isti zahtev odbilo tužilaštvo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bosnjak
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • KOSOVO I METOHIJA - ZAUVEK SRBIJA !

    24. maj 2013 | 03:08

    Na sta je pocela Srbija da lici? U Rimu i Vatikanu samo je jedan "nepogresivi" - papa! A kod nas svi odreda - "nepogresivi" .Patrijarh, mitropoliti, episkopi... Niko nikom ne osporava dobro koje je ucinio, ali ako je neko "omanuo" i "pokleko", zasto sad odjednom protiv takvih pojedinaca nema istrage i sudjenja. Pahomiju se ne sudi zbog pedofilstva, Lavrentiju se ne sudi, niti pak pokrece istraga protiv njega?! Zasto?! Koliko smo razumeli, kad je Lavrentije primio u svoju Eparhiju tog famoznog popa Peranovica, odmah ga je odlikovao cinom protojereja!? Cak je i Sinod ocekivao od Lavrentija da pokrene protiv Peranovica krivicni postupak pred crkvenim sudom, a ne da ga stiti na jedan banalan i jeftin nacin - odlikovanjem! Tada smo tako razumeli to Lavrentijevo podstrekivanje u zlu Peranovica. Mozda u ovom presudnu ulogu igra onaj koji je krstio Zivka Trifunovica-vladiku Lavrentija - komunisticki ministar privrede - raspop Vlado Zecevic, pa je Lavrentije Trifunovic zahvaljujuci tome kao vrlo mlad postao i "vladika srpski" i dozivotno zasticen od svih svojih gafova i propusta, kao beli medved?! Ljudi su pravdu, nazalost, proterali sa zemlje! Zbog svega toga SPC se iz dana u dan, iz godine u godinu, srozava sve vise i vise i gubi svoj duhovni autoritet i ugled u Srpskom narodu!

  • Bosnjak

    03. april 2013 | 10:40

    Pa dragi moji komsije objasnite to porodici Zarubac da nije namerno i da na taj nacin SPC vaspitava svoje stado.Oni su svog sina poslali tamo da se leci a ne da neko bije boga u njemu.Pa da su hteli to onda bi njegov otac to obavio a ne ovaj psihopata koji jos iz Crne Rijeke nosi tu reputaciju rastrojenog manijaka a pri tom je jos kao neki bajker tamo da bi pokazao svoju agresivnost i neke kao rock manire.E pa dali kao takav moze biti u sluzbi spc, ako moze onda je pravoslavlje u velikoj krizi drage nam komsije!

  • русија

    03. april 2013 | 08:19

    Наша браћа су сви Православни, а политика је нешто друго. А свако свештено лице које свој посао не обавља часно и Богом дано даће одговор за то и тешко њему. " ЦРКВА ХРИСТОВА ЈЕ ЈЕДИНА РАДОСТ НА СВЕТУ. ИСТИНА СЕ ДРУГАЧИЈЕ НАЗИВА ПРАВОСЛАВЉЕМ" ( Свети Владика Николај )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA