Ni šeik, ni Kole neće hotel na Kopaoniku

Početna cena hotela bila je 3,7 miliona evra. Na još veći iznos procenjen je poslovni prostor ove banke u centru Beograda od 4.276 kvadrata, za koji Agencija traži 7,5 miliona evra

  • 1

Licitacija za bivši hotel "Jugobanka" na Kopaoniku danas nije održana, jer nije stigla nijedna prijava, rekli su za Telegraf.rs u Agenciji za osiguranje depozita.

Početna cena bila je 3,7 miliona evra.

Na još veći iznos procenjen je poslovni prostor ove banke u centru Beograda, u Makedonskoj i Kondinoj ulici. Reč je o ukupno 4.276 kvadrata, za koje Agencija traži minimum 7,5 miliona evra.

Suvlasnici ovog hotela su "Jugobanka" u stečaju, "Alfa banka" u Srbiji, "NLB banka Beograd", "Jugobanka Kosovska Mitrovica" i "Kop star Beograd".

Podsećamo, spekulisalo se da je princ prestolonaslednik Emirata Šeik Muhamed bin Zajed Al Nahjan zainteresovan da kupi ovaj hotel.

Takođe, očekivalo se da će se na nadmetanju pojaviti i kompanija "MK Mauntin rizort", u vlasništvu biznismena Miodraga Kostića, koja već drži najveće hotele na Kopaoniku.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmmmm

    4. april 2013 | 22:14

    Da malo padne cena pa ce onda... nece covek skupo... naviko za po 1 Eu, a ovo se bas i ne uklapa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA