Tuđmanov porno-unuk nudi nagodbu!

U zamenu za blažu zatvorsku kaznu, Igor Tuđman, potomak nekadašnjeg hrvatskog predsednika, i njegova supruga Nataša spremni su da priznaju da su opljačkali jednog Beograđanina

  • 3

Igor Tuđman (32), unuk nekadašnjeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, koji je uhapšen 7. feburara zbog sumnje da je sa suprugom Natašom (26) omamio, pa opljačkao jednog Beograđanina, ponudio je nagodbu Prvom osnovnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, pregovori koje je inicirao njegov advokat još su u toku, a Tuđman i njegova supruga spremni su da priznaju krivicu u zamenu za blažu zatvorsku kaznu.

Tuđmanov unuk i njegova supruga, podsetimo, u pritvoru su zbog sumnje da su opljačkali V. B., kog su namamili tako što su sa njim dogovorili seks utroje u njegovom stanu. Kako se sumnja, kada su došli u stan, u vino su mu sipali sedativ, a kada je on zaspao, iz stana su odneli mobilne telefone, laptop, nešto novca i njegov džip.

Automobil su ostavili u jednom selu u Vojvodini, a uhapšeni su kada su taksijem pokušavali da iz Srbije pređu granicu ka Hrvatskoj.

Na saslušanju međosubno su se optuživali i svaljivali krivicu jedno na drugo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radebe

    5. april 2013 | 15:33

    Alo... Tuđmanov unuk da zajebava Srbe?!€$%&?!? Pa na koje smo mi grane spali kad je dotle došlo...

  • Anonymous312

    5. april 2013 | 18:20

    Tek došao u Beograd i već pravi sranja..Loše si počeo, pazi da ne završiš sa metkom u vugli! ;)

  • русија

    6. april 2013 | 07:49

    говнарска фамилија. цинко рођену жену

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA